Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 21, 2024

Scroll to top

Top

Mark Hospers: “We zijn trots op wat er nu ligt.”

Mark Hospers: “We zijn trots op wat er nu ligt.”
Robin Eggens

Glasnost blikt vooruit op het festivalseizoen. Dat deden we al met onze versie op de festivalkaart van NRC.next. Dat was hard nodig, want in de landelijke versie was het noorden maagdelijk wit. Zelfs ons grootste zomerfestival stond niet op de kaart met jaarlijks 135.000 bezoekers, dit gaat natuurlijk over Noorderzon (20 t/m 30 augustus). Mark Hospers, algemeen coördinator van Noorderzon, schoof bij ons aan om te praten over de festivalkaart, Noorderzon in het Grand Theatre, de Early Bird verkoop en het Radio Noorderzon werd gepresenteerd. Glasnost gaat namelijk tien dagen lang, drie uur per dag verslag doen van Noorderzon op locatie.