Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 21, 2024

Scroll to top

Top

Lepel Concerts: huiskamer-concerten voor honderd man (en meer)

Bram Douwes
  • On 16/03/2012
  • http://www.productiewerf.nl

Ike de Zeeuw sprak namens Lepel Concerts. Op vrijdag 16 maart vieren ze dat het een jaar geleden is dat hun openingsfeest in Vespro plaatsvond. Ondanks dat er zo’n 150 man in de zaal passen, hebben ze de intieme huiskamersetting weten te behouden. Bram sprak met Ike over het ontstaan van Lepel Concerts en Ham Radio, het opbouwen van een netwerk van publiek en bands en de wijze waarop je bands programmeert.

De optredens van Nouveau Vélo, Mytron en Andrea Rotting beginnen vanavond vanaf 21.30 uur in het pand aan de Antillenstraat 9a. Voor 4 euro mag je erbij zijn.