Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

Teevi Subert wint Kunst-stipendium 2012

Maarten Praamstra

Op dinsdag 15 mei werd het Usva Kunststipendium 2012 uitgereikt. Het stipendium van 5000,- euro stelt een student in staat om een cultureel project ten uitvoer te brengen. Tot dit jaar werd het stipendium gefinancierd door de RUG, volgend jaar zal hopelijk een externe sponsor het bedrag voor zijn rekening nemen.

Maarten Praamstra sprak ter plaatse met commissievoorzitter Ellis Nijland , juryvoorzitter Theo Vos en winnares Teevi Subert. Ze won het stipendium met haar project Singing Night in Sterrenbos. In de muziekkoepel van het Sterrenbos zal een band bekende hits spelen en rondom zingen studenten en stadjers mee.

Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3: https://www.glasnostici.nl/wp-content/uploads/2012/05/Glasnost-21052012-Kunststipendium-edit.mp3

 

 

 

Tags