Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 17, 2024

Scroll to top

Top

Fons Herder (A Liquid Landscape): “Met Vesseur is het nu aan”

Bram Douwes
  • On 24/05/2012
  • http://www.productiewerf.nl

Een klein Noorderzonnetje in mei?

Sinds 2011 biedt het Noorderzon Performing Arts Festival begeleiding aan audiovisueel talent. Wie in aanmerking komt doet mee aan het project AValanche. Vooruitlopend op de editie van 2012 biedt Noorderzon in samenwerking met de Popfabryk en Grand Theatre Groningen een terugblik op AValanche 2011 en een vooruitblik op wat het project dit jaar gaat brengen. Gepresenteerd in een avondvullend programma op donderdag 24 mei in het Grand Theatre.

Bram Douwes sprak met Milou de Boer van Noorderzon en Fons Herder van de band A Liquid Landscape. Deze band werkte in het kader van AValanche 2011 samen met audiovisueel artiest Lex Vesseur. Band en Vesseur zijn sindsdien onafscheidelijk.

Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3: https://www.glasnostici.nl/wp-content/uploads/2012/05/Glasnost-21052012-Avalanche-edit.mp3