Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Poetry Circle Groningen: “weet je wat fucking vet is”

Maarten Praamstra

De Poetry Circle Nowhere uit Amsterdam liet de afgelopen jaren van zich horen met opvallende voorstellingen waarin talrijke performers, met taal als uitgangspunt, optraden. Via workshops geven ze jongeren de gelegenheid om te proeven aan een breed scala van mogelijkheden. Glasnosticus Maarten Praamstra wilde Babs Gons, één van de oprichters van de Poetry Circle Nowhere, aan de tand voelen over wat ze met het project willen bereiken. Hij ging naar de eerste workshop die in Groningen georganiseerd werd en zag iets moois ontstaan.

Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3: https://www.glasnostici.nl/wp-content/uploads/2012/09/Glasnost-24092012-Poetry-Circle.mp3