Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Sebastiaan Vos (GAVA): “Mensen zijn heel vaak bescheiden, maar voor je het weet heb je toch een heel aardig tijdsbeeld op film of video vastgelegd”

Maarten Praamstra

Afgelopen zaterdag, tijdens de Dag van de Groninger Geschiedenis in de Groninger Archieven was er een stand van het Gronings AudioVisueel Archief. Het GAVA riep mensen op om videobanden in te leveren. Medewerker Sebastiaan Vos vertelde aan Glasnosticus Maarten Praamstra waarom die oude banden zo waardevol zijn en lichtte enkele recente vondsten toe. De mooiste video’s zullen vanaf 14 februari 2013 te zien zijn op de website www.amateurfilmplatform.nl.

Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3: https://www.glasnostici.nl/wp-content/uploads/2012/10/HomeMovieDayRepo.mp3