Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Ben Hurkmans (Grand Theatre): “het is wel degelijk mogelijk om de drie functies van het Grand overeind te houden”

Bert Donker

‘Voor de stad en voor talent’ heet het herziene beleidsplan van het Grand Theatre, dat zij afgelopen vrijdag presenteerden. Hierin is uitgewerkt waarom het Grand Theatre zijn autonome positie in de culturele infrastructuur van Groningen zou moet behouden – niet alleen als podium, maar ook als producent en kweekvijver. De spil in het wiel van dit proces is Ben Hurkmans, onder wiens supervisie het plan is geschreven. Tot februari 2013 zal hij als interim-directeur de reorganisatie in goede banen leiden. Glasnost sprak met hem over de toekomst van het Grand Theatre.

Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3: https://www.glasnostici.nl/wp-content/uploads/2012/10/221012_BenHurkmans.mp3