Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Het Grote Gebeuren: het feest van horen zien en schrijven

Maarten Praamstra

Zaterdag 2 november vindt voor de vijfde keer Het Grote Gebeuren plaats.  Het feest van horen zien en schrijven pakt het deze keer heel anders aan. Op één avond kan het publiek genieten van 22 schrijvers, dichters en cabaretiers die op verschillende locaties van de bibliotheek optreden.

Glasnost zal er van 20.00-22.00 uur live uitzenden vanuit Leescafé Belcampo. Achtereenvolgens praten we met: Lieve Joris, Erik Nieuwenhuis, Louis Stiller, Shira Keller, Auke Hulst, Ellen Deckwitz, Laura Starink, Meltem Halaceli, Natalie Koch en Bert Wagendorp. Natuurlijk is er ook aandacht voor de winnaars van de prijs voor het Beste Groninger Boek.

Martijn Middel vroeg aan Maarten Praamstra, die zowel bij Het Grote Gebeuren en Glasnost actief is, wat er zoal gaat gebeuren.

Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3.