Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

Melvin Bonnet: “Dingen mogen best wel lelijk zijn”

admin

Grappig, of juist ongemakkelijk? Ik weet nooit zo goed wat ik van de cabareteske troubadour Melvin Bonnet moet vinden. Zijn liedjes gaan over lullige onderwerpen en zijn voorkomen geeft me een onbestemd gevoel. Helemaal te pijlen is hij niet.

Na afloop van de radio-uitzending borrelde de redactie na in De Boom. Drie biertjes lang bleef het nagenoeg stil aan zijn kant van de tafel, maar toen kwam het. Een akoestische toegift! Gêne weg, Melvin los. In de vorm van ‘Serenade voor lelijke vrouwen’ en ‘Gesprek met m’n sperma’.

Hoe die liedjes klinken? Vrijdag 24 januari as. speelt Melvin Bonnet zijn nieuwe voorstelling Het syndroom van Bonnet in Theater de Kapel (ORKZ).

Interview deel 1:
Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3.

‘Vitaminemietje’ live bij Glasnost:
Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3.

Interview deel 2:
Werkt de audio niet? Hier is de kale mp3.