Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 23, 2024

Scroll to top

Top

Merlijn Poolman: ‘uiteindelijk wil iedereen hetzelfde voor Simplon’

admin

Een groot financieel tekort, herdenkingsfeestjes die er nooit kwamen en uiteindelijk een faillissement. Het doek leek eind november definitief gevallen voor Podium Simplon. Dat het stadsbestuur dat niet wilde laten gebeuren was echter snel duidelijk.

En dus wordt er nu de laatste hand gelegd aan een reddingsplan dat Poppodium Vera en club Subsonic tot een samenwerking brengt. Vera weet als geen ander een podium overeind te houden, Subsonic zorgt voor vernieuwing en goede feesten. Een gouden combinatie? Bram vroeg het aan Subsonic-baas Merlijn Poolman.

Deel 1, over Simplon en Subsonic:
Werkt de audio niet? Hier is de file.

Deel 2, over de veranderingen bij Simplon:
Werkt de audio niet? Hier is de file.