Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 23, 2024

Scroll to top

Top

De Oscars 2014. Besproken in een Hollands jasje.

Omar
  • On 01/03/2014

Morgen is alweer de 86e editie van de Oscars. Presentator Bram Douwes was na een enigszins Oscar-gekleurde uitzending weer helemaal op de hoogte.Onze filmredacteur Omar Larabi besprak met presentator Bram Douwes zijn artikel over de giftige invloed van geld op de Oscars. Zonder een pr-budget is het vrijwel onmogelijk om ‘gezien’ en dus genomineerd te worden door leden van The Academy. Ook werd het belang van de strijd van de underdog tijdens de Oscars onderschreven.

Werkt de audio niet? Hier is de file

Later in de uitzending wisselden hoofdredacteur Nico van den Berg, van Moviescene.nl, en Omar Larabi elkaar af met het doen van gewaagde voorspellingen. Wie worden de grote winnaars, en wie worden de grote verliezers?

Werkt de audio niet? Hier is de file

Omar Larabi schreef tevens voor Moviescene.nl een artikel waarin hij uitgebreid zijn voorspellingen doet.

Overigens organiseert de RKZ-bios morgen een Oscarnacht. Als filmliefhebber kan je dan niet alleen genieten van de  opnames vanaf de rode loper en de ceremonie, maar de avond wordt ook nog eens omlijst met vertoningen van het door The Academy vergeten All Is Lost (schitterende rol van Robert Redford) en het uiterst geslaagde Dallas Buyer’s Club waarin Jared Leto en Matthew McConaughey tot een dramatisch hoogtepunt komen in hun carrière.