Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost zoekt Redacteurs!

Glasnost zoekt Redacteurs!
Silvia Donker

Het nieuwe seizoen gaat bijna weer van start, maar voor we beginnen eerst even dit:

Met een team van enthousiaste vrijwilligers zet Glasnost elke week een interessante en actueel relevante radioshow neer en onderhouden we deze website waar o.a. fragmenten van de radio terug te luisteren zijn.

En dit team willen wij uitbreiden!
Wij zoeken nieuwe redactieleden voor ons wekelijkse radioprogramma op OOG Radio. We hebben mensen nodig met journalistieke ambities die weten wat er gebeurt in de kunst- en/of wetenschapswereld om Glasnost ook dit seizoen weer te laten shinen. Ervaring is niet nodig, je enthousiasme en tijd zijn voor ons belangrijker.

De werkzaamheden bestaan met name uit het bedenken van onderwerpen, benaderen van potentiële gasten en het schrijven van interviews. Verder heb je de vrijheid om items voor de website te maken (denk aan: reviews, columns, illustraties, etc.)
Het neemt zo’n 5 uur per week in beslag, die je grotendeels zelf in kunt delen.

Wil je ook werken voor het Beste Lokale Radioprogramma van Nederland 2013? Neem contact op met Amanda voor je reactie en eventuele vragen: info@glasnostici.nl/06 31 202 231