Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Usva viert haar 45 jarig bestaan in drievoud

Usva viert haar 45 jarig bestaan in drievoud
Andrea Hooymans

Vorige week donderdag vierde cultureel studentencentrum Usva haar 45 jarig bestaan, tijd voor drie feestjes op één avond. De avond begon in het Usva Theater aan de Munnekeholm en eindigde in de kleine uurtjes van vrijdag 26 september. Glasnost was erbij.

Afgelopen maandag sprak Amanda Brouwers Hanna, Linn en Diann met van het dagelijks bestuur over 45 jaar Usva, het nieuwe pand en hun plannen voor de toekomst.

 

 

De avond begon rustig met een alumniborrel voor de (oud) vrijwilligers, gevolgd door een constitutieborrel en een openbare feest in Huize Maas. Voor oningewijden:  een constitutieborrel is dé gelegenheid waarop besturen van studentenverenigingen zich aan elkaar voorstellen, wat in de praktijk uitloopt op een waar zuipfestijn, want de drank is gratis. Wat dat betreft scoorde de Usva ‘consti’ goed, wat helaas wel betekende dat de meeste bestuursleden noodgedwongen richting huis waren vertrokken toen het officiële 45 jaar Usva feest nog moest beginnen. Wie nog aanwezig was heeft zich prima vermaakt en ondanks de enigszins jammerlijk geprogrammeerde rockbandjes dansten de meeste aanwezigen een ongegeneerd uitbundige dans.

 

 

 

Linn Helén Gundersen – Interne Relaties

 

Dian Miedema – Externe Relaties (links) en Hanna Dons – Voorzitter