Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 25, 2024

Scroll to top

Top

Ernst Reijseger: “Mijn wortels liggen in het verslaafd zijn aan het spelen op een cello”

Ernst Reijseger: “Mijn wortels liggen in het verslaafd zijn aan het spelen op een cello”

| On 21, okt 2014

Sounds of Music begint vanavond in Groningen. Het festival voor nieuwsgierige oren vindt tot zondag 26 oktober plaats op allerlei locaties in Groningen. Amanda Brouwers sprak met muziekprogrammeur Marcel Roelofs over de programmering.

Cellist Ernst Reijseger treedt meerdere malen op tijdens het festival en kwam naar de studio om de luisteraar enthousiast te maken voor zijn optredens met Groove Lélé. Amanda sprak ook met hem over zijn inspiratie, het woord flow en waarom een interview bijna nooit interessant is voor hem. Vrijdagavond 24 oktober staat hij in het Grand Theatre.

Marcel Roelofs over het festival

 

Ernst Reijseger over zijn samenwerking met Groove Lélé en hun sterke muzikale traditie.

 

Ernst Reijseger live en samen met Marcel Roelofs over de reputatie van Groningse festivals

 

Ernst Reijseger live