Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

Isabella Rozendaal: “De wetten, regels en tradities rondom het jagen zijn in elk land verschillend”

Isabella Rozendaal: “De wetten, regels en tradities rondom het jagen zijn in elk land verschillend”

| On 28, okt 2014

Isabella Rozendaal werkt momenteel aan een groot fotoproject waarvoor ze jagers in Europa en Amerika fotografeert. Dat levert prachtige contrastrijke foto’s op. Eerder baarde ze al opzien met haar afstudeerproject On Loving Animals waarin de dierenliefde van Nederlanders in beeld werd gebracht.

Woensdagavond geeft ze bij Vrijdag een lezing over haar werk voor cursisten en geïnteresseerden. Jelte Posthumus sprak met haar over haar fascinatie voor de jacht en de praktische voorbereidingen die ze als fotograaf treft om met jagers mee te gaan.