Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 18, 2024

Scroll to top

Top

Het Grote Gebeuren | Thomas Olde Heuvelt: “Iedereen houdt ervan om bang gemaakt te worden”

Het Grote Gebeuren | Thomas Olde Heuvelt: “Iedereen houdt ervan om bang gemaakt te worden”
AmandaBrouwers

Snel bang? Dan kun je de boeken van Thomas Olde Heuvelt maar beter laten liggen. Deze jonge schrijver won al meerdere prijzen met zijn verhalen over menselijke kwaad, magie en alles waar je nekhaar recht van overeind gaat staan. Zijn roman Hex wordt volgend jaar gepubliceerd in onder andere de Verenigde Staten, Canada en Hong Kong, en Warner Bros is bezig met een serie over het verhaal. Jelte en Amanda spraken Thomas tijdens het Grote Gebeuren over fantasy in Nederland, de overstap naar Amerika en wat ons zo interesseert aan enge verhalen. Luister het gesprek hieronder terug.