Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Lars Gierveld: “Het ergste e-mailtje was dat we gewoon met de dood bedreigd werden”

Lars Gierveld: “Het ergste e-mailtje was dat we gewoon met de dood bedreigd werden”

| On 11, nov 2014

Het Vara-programma Rambam hoopt met hun band The Summits deel te nemen aan het Eurovisie Song Festival, namens Zwitserland. Het Alpenland houdt er wat dat betreft een liberale gedachte op na: iedereen mag meedoen. Het is dan ook niet gek dat al meer dan tweehonderd bands zich hebben aangemeld.

Dat niet alle Zwitsers liberaal zijn ondervond Rambam presentator Lars Giersveld toen hij de natie (of een deel daarvan) diep beledigde. Jelte sprak met Lars over zijn poging om het weer goed te maken met de Zwitsers en het liedje You make my heart go.

 

Nieuwsgierig? Het liedje kan je beluisteren op esc punt srf punt ch slash de slash summits. Stemmen? Dat kan rechtstreeks via de website van de band.