Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Sarah Moeremans: “Hij hoeft niet te sneuvelen, het gaat er over dat hij verantwoordelijk is voor zijn uitspraken”

Sarah Moeremans: “Hij hoeft niet te sneuvelen, het gaat er over dat hij verantwoordelijk is voor zijn uitspraken”

| On 12, nov 2014

Vanavond en morgenavond speelt Shoot the messenger van Moeremans & Sons in het Grand Theatre. Een voorstelling over de verwachtingen van de theaterbezoeker, theaterrituelen en wat er gebeurd als er van die verwachtingen wordt afgeweken.

Jelte Posthumus sprak met regisseur Sarah Moeremans over de boodschapper in het stuk, reaguurders, gelegenheidsgemeenschappen en hij vroeg haar welke bezoekers zich door het stuk aangesproken dienen te voelen.