Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 20, 2024

Scroll to top

Top

Julie Cafmeyer: “Ik vind theater wel een toffe plek om vragen te stellen die je in het echt niet durft te stellen”

Julie Cafmeyer: “Ik vind theater wel een toffe plek om vragen te stellen die je in het echt niet durft te stellen”

| On 25, nov 2014

Tijdens Theaterfestival Jonge Harten voert Julie Cafmeyer haar Drieluik op te Groningen. Zondag vond de laatste voorstelling van De Tafel plaats en de komende dagen zullen de delen  Het Bad en De Afterparty worden opgevoerd. Op haar enige vrije dag deze week schoof ze aan bij Amanda voor een mooi en openhartig interview.

In het Drieluik staan vier twintigers centraal die hun ‘loserschap met trots proberen te dragen’. Amanda sprak met Julie over die losers, iets te gênante en intieme dingen, het werk van Knausgard, dagboeken en waarom iets tof is als het veel is.

Over De Tafel en afspraken

 

Over echtheid

 

Over Jonge Harten en Het Bad en De Kater