Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 22, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost Jaaroverzicht 2014

Glasnost Jaaroverzicht 2014
Jelte Posthumus

Het Glasnost Jaaroverzicht 2014 brengt de hoogtepunten van afgelopen kalenderjaar samen. De gewezen presentatoren Bram Douwes en Martijn Middel komen langs, evenals de twee nieuwe, Amanda Brouwers en Jelte Posthumus.

Fragmenten van de volgende gasten/columns/reportages/optredens passeren de revue. Klik eventueel op de links voor de afzonderlijke items.

1. Cellist Ernst Reijseger live in de studio; 2. Interview met Adriaan van Dis op het Grote Gebeuren; 3. Interview met Peter Van Uhm; 4. Columnist Ronald Hünneman over Zwarte Piet; 5. Melvin Bonnet live in de studio; 6. Interview met Dries Alkemade (Hollands Hoop); 7. Reportage over The Iceman, Wim Hof; 8. Interview met Thomas Olde Heuvelt op het Grote Gebeuren; 9. Columnist Matthijs Veenstra over reclameslogans; 10. Interview met muzikant Bert Hadders; 11.Vertaalster Lucy Pijttersen beschrijft een trol; 12. Een slotwoord van Van Dis.

Glasnost wenst u een inspirerend 2015!