Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

Willem Kolvoort: “De Candy Beetle is eigenlijk een ode aan m’n dochter”

Willem Kolvoort: “De Candy Beetle is eigenlijk een ode aan m’n dochter”
Jelte Posthumus

Het werk van Willem Kolvoort, also known as Snorkel is bekend bij iedereen die wel eens VERA bezoekt. In de afgelopen 25 jaar is Willem verantwoordelijk geweest voor meer dan 400 posters voor de verschillende artiesten en bands die in onze poptempel hebben opgetreden. De posters zijn nationaal en internationaal zeer geliefd en er is zelfs een aantal heuse verzamelaars te vinden. Op het moment is Willem bezig met een nieuw project, Where The Candy Beetle Dwells, waarin hij de rollen omdraait: muzikanten maken muziek bij zijn beelden. Jelte Posthumus interviewde hem over zijn werk, zijn ideeën en zijn nieuwe project.

Deel 1: Ook Mark Lanegan doet mee met het project

 

Deel 2: Where The Candy Beetle dwells verschijnt alleen op vinyl