Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 17, 2024

Scroll to top

Top

Anne Jan Toonstra: “Ik ben gewoon kritisch…”

Anne Jan Toonstra: “Ik ben gewoon kritisch…”
Jelte Posthumus

De hele avond op het podium achter de piano zitten. Of in ieder geval de halve. Dat was het streven van cabaretier Anne Jan Toonstra – geen onbekende voor de trouwe Glasnost-luisteraar. En ook vanavond is hij bij ons aangeschoven. In zijn nieuwe voorstelling ‘Oi’ krijgt de muzikant in Anne Jan Toonstra vrij spel en vult hij het podium met piano, zang, gitaar en elektronische muziek. Afgelopen maandag was hij bij ons te gast. Donderdag gaat zijn voorstelling ‘Oi’ in de Oosterpoort in premiere.

Anne Jan praat over zijn nieuwe show en speelt een fragment van het lied Kampvuur.

 

Anne Jan speelt Ik Ben Gewoon Kritisch