Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 25, 2024

Scroll to top

Top

Klaas Helfrich: “De naam Zangzaad beklijft”

Klaas Helfrich: “De naam Zangzaad beklijft”

| On 13, feb 2015

In 1988 werd homokoor Zangzaad opgericht en sindsdien is het koor op allerlei podia in binnen- en buitenland te vinden. Het vijfentwintigjarig bestaan werd in 2013 al gevierd, maar op Valentijnsdag doen ze het nog eens over. Die dag bestaat de Roze Kast in de Groninger Forum Bibliotheek twee jaar en de mannen presenteren er een fotoboek over hun koor.

Koorleden Arjen Peters en Klaas Helfrich kwamen naar de studio om het ontstaan van Zangzaad toe te lichten. Met Amanda Brouwers spraken ze over topplekken om te zingen, het Various Voices Festival, de presentatie van het fotoboek en hun toekomstplannen.

Zie ook onze reportage van de opening van de Roze Kast