Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 25, 2024

Scroll to top

Top

Malcolm Rock: “What’s the point of doing something if you don’t raise the bar?”

Malcolm Rock: “What’s the point of doing something if you don’t raise the bar?”
AmandaBrouwers

Een verhaal over de zoektocht naar geluk, gebaseerd op het verhaal van Tony Kushner, opgevoerd door een reeks aan talenten in een combinatie van toneel, muziek en dans: dat is in een notendop de voorstelling Homebody. Een ambitieus project van ODD Continent en artistiek directeur Malcolm Rock. En hoewel de recensies niet alleen maar positief zijn, is er aan visie geen gebrek. Onze collega Maarten Bronts sprak voorafgaand aan de show in de Stadsschouwburg met Malcolm Rock, en dat wilden we jullie natuurlijk niet onthouden! Daarom, luister hieronder het hele gesprek terug: