Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Prof. Jacques Zeelen: “De vraag is: hoe kunnen we leerlingen raken?”

Prof. Jacques Zeelen: “De vraag is: hoe kunnen we leerlingen raken?”
Jelte Posthumus

Dinsdag 17 februari hield prof. dr. Jacques Zeelen officieel zijn inaugurele rede voor zijn leerstoel ‘Lifelong Learning and social intervention in the context of globalisation’. Dat is inderdaad een mond vol en: wat houdt dat eigenlijk in, ‘levenslang leren en sociale interventie in de context van globalisering’? Afgelopen maandag zat hij het hele uur bij Amanda Brouwers aan tafel om tekst en uitleg te geven over zijn jaren in Afrika, zijn onderzoek en zijn leerstoel. Ook reageerde prof. Zeelen in het tweede deel op de Ruggespraak-aflevering over de Tegenlichtuitzending De Onderwijzer Aan de Macht.

Deel 1

 

Deel 2