Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 20, 2024

Scroll to top

Top

Thé Lau: “Ik verheug me erop om weer naar Groningen te komen”

Thé Lau: “Ik verheug me erop om weer naar Groningen te komen”

| On 13, mrt 2015

Vanavond vindt in de Stadsschouwburg Helse tijden: The Pursuit of Happiness plaats. Een viertal schrijvers treden op in de zaal en er is een literaire afterparty in de krochten van de Stadsschouwburg. Naast Ilja Leonard Pfeijffer, Tommy Wieringa en Gustaaf Peek zal ook Thé Lau het podium betreden.

Thé Lau kreeg begin deze maand met zijn band The Scene de Edison Oeuvreprijs. De jury roemde zijn poëtische zeggingskracht. Een zeggingskracht die ook terugkomt in het geschreven werk van Thé Lau. We spraken hem over de Edison oeuvreprijs, de voordracht die hij zal houden en de auteurs die zullen optreden.