Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

De Nacht 2015 | Famous Deaths / Sense of Smell

De Nacht 2015 | Famous Deaths / Sense of Smell
Robin Eggens

Ervaar de laatste momenten van beroemde personen bij de installatie van Famous Deaths. Door middel van geur en geluid worden gebeurtenissen gereconstrueerd voorafgaande aan de dood van bekende mensen zoals JFK en Moammar al-Kadhafi. In complete isolatie word je ondergedompeld in een 4 minuten durende soundscape met 8 specifieke geuren. Neem plaats in het verhaal van één van de mortuariumkisten en beleef deze absurde en huiveringwekkende installatie.

Onze razende reporters Robin Eggens en Willem Goedhart spraken met de makers en Willem ervoer hoe de laatste minuten voor JFK moeten zijn geweest: