Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

De Nacht 2015 | Vikings in Tibet

De Nacht 2015 | Vikings in Tibet
AmandaBrouwers

De Nacht van Kunst en Wetenschap stond vol met interessante artiesten, waarvan er ook een paar bij Glasnost achter de microfoon kropen. Het eerste uur mochten we Vikings in Tibet verwelkomen. Deze winnaar van de PopGroningen Talent Award is nu bezig met hun tweede album. Hun muziek werd in 2013 omschreven als dromerige folk/pop met hier en daar wat bosgeluiden. Vooral naar die bosgeluiden waren we natuurlijk benieuwd. De jongens speelden voor ons twee nummers, die hieronder beiden terug te luisteren zijn.

Vikings in Tibet speelt Seclude:

 

Vikings in Tibet met Waking Dream – inclusief bosgeluiden!

 

Bosgeluiden van Vikings in Tibet