Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 21, 2024

Scroll to top

Top

Lilian Zielstra – De derde vrouw

Lilian Zielstra – De derde vrouw

| On 20, jun 2015

Tot middernacht kan er nog op haar gestemd worden en morgenmiddag hoort Lilian Zielstra of ze in de prijzen valt bij Write Now! In april won ze de Groningse voorronde van deze schrijfwedstrijd voor jongeren en met het verhaal dat ze voor de finale schreef maakt ze kans op de publieksprijjs en/ of de hoofdprijs.

In de laatste uitzending voor de zomerstop las ze een deel voor uit haar verhaal De derde vrouw dat ze voor de finale schreef. Het verhaal in is zijn geheel hier te lezen. Lilian Zielstra was al eens bij ons te gast toen ze huisdichter werd van de RUG.

De foto van Lilian werd gemaakt door Henk Veenstra/ Henx