Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

NZ15 | Jake Isaac: “The sentiment, the idea of ‘Home’ is something everyone can identify with.”

NZ15 | Jake Isaac: “The sentiment, the idea of ‘Home’ is something everyone can identify with.”

| On 26, aug 2015

Hij wordt vergeleken met de andere grote namen uit de Britse singer-songwriter scene, Ben Howard, John Newman en James Bay. Hij speelde trouwens al eerder in Groningen, op Eurosonic, voor een stampvolle zaal en later vanavond speelt hij hier op Noorderzon in een uitverkochte Spiegeltent. Onlangs moest hij een optreden in België afzeggen, omdat hij in de file stond… Gelukkig had hij zondag 23 augustus geen last van het verkeer, want Jake Isaac kwam bij ons langs voor een interview en een kort optreden.

 

 

Luister hier naar zijn liedje Long road.