Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 13, 2024

Scroll to top

Top

NZ15 | Random Collision: “De ene avond springen de vonken over, de andere avond niet. Waar ligt dat aan?”

NZ15 | Random Collision: “De ene avond springen de vonken over, de andere avond niet. Waar ligt dat aan?”

| On 26, aug 2015

Als u vorig jaar ook naar Noorderzon bent geweest, kon u meedoen aan Experiment B. Experiment B denkt u? En experiment A dan? Nou, dat was het jaar daarvoor. Drie jaar lang onderzochten twee psychologen en de artistiek leider van Random Collision: Kirsten Krans, het effect van voorstellingen op sociale relaties. Zondag 23 augustus presenteerde het team de onderzoeksresultaten en daar kwamen Tom Postmes, Aafke van Mourik Broekman en Kirsten Krans bij ons over praten.