Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 19, 2024

Scroll to top

Top

NZ15 | Joost Oomen: “Noorderzon is een cultuurfestival. Cultuur doet pijn, dat is haar taak”

NZ15 | Joost Oomen: “Noorderzon is een cultuurfestival. Cultuur doet pijn, dat is haar taak”

| On 28, aug 2015

Afgelopen weekend stond hij op Lowlands en aanstaande weekend zal hij het podium delen met Elly en Rikkert op het Noordfolk festival. Zonder in zijn agenda te kijken weten we ook al wat hij volgend jaar rond deze tijd doet, maar dat is een ander verhaal waarvoor we u graag naar de voorstelling van Despootpoëzie verwijzen.

Sinds de eerste uitzending van Glasnost is hij zo af en toe bij ons te gast voor een bijdrage en natuurlijk mag hij ook op Noorderzon niet ontbreken. In de uitzending van 25 augustus sprak Joost Oomen onderstaande column uit naar aanleiding van de rel rondom het kunstwerk van Harma Heikens.