Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 22, 2024

Scroll to top

Top

NZ15 |Marleen Nagtegaal: “Kunst kan een fysieke weerstand oproepen.”

NZ15 |Marleen Nagtegaal: “Kunst kan een fysieke weerstand oproepen.”

| On 02, sep 2015

Zoals u inmiddels van ons gewend bent nodigen we ook op Noorderzon dagelijks schrijvers en dichters uit voor een bijdrage aan Radio Noorderzon. Marleen Nagtegaal kon u al in de container van Despootpoëzie naast ons aanschouwen, maar u kunt haar ook kennen van de spaarzame optredens die ze af en toe gaf in Groningen.

Ze werkt aan een roman, maar de laatste tijd zijn het haar korte verhalen die opvallen. Haar literaire teksten staan op haar site onder het kopje fait divers, maar allen laten zien dat hier een talent aan het werk is. Haar column gaat in op het literaire hoorspel van Despootpoëzie en het kunstwerk van Harma Heikens.