Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Nick ter Wal: “Nanne Tepper was niet zo van de festivals.”

Nick ter Wal: “Nanne Tepper was niet zo van de festivals.”

| On 04, sep 2015

Toen we ter voorbereiding van onze uitzendingen nadachten welke schrijvers, cabaretiers en fijne mensen we wilden uitnodigen realiseerden we ons dat een van de beste schrijvers van de twintigste eeuw naast het Noorderplantsoen heeft gewoond. Ik heb het natuurlijk over Nanne Tepper. De schrijver en muziekrecensent die op 10 november 2012 overleed.

In januari 2016 zal het brievenboek De kunst is mijn slagveld verschijnen waarin samensteller Nick ter Wal ons meeneemt langs honderden brieven aan vrienden, familie en schrijvers als Joost Zwagerman, Gerard Reve en Geerten Meijsing. Zou Tepper ook over Noorderzon hebben geschreven?