Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 22, 2024

Scroll to top

Top

NZ15 | Daniël Dee: “Ik wil er wel een soort circus van maken.”

NZ15 | Daniël Dee: “Ik wil er wel een soort circus van maken.”

| On 05, sep 2015

Omdat ze mooi waren, onder die naam traden dichter Daniël Dee en gitarist Harmen Pothof tijdens Noorderzon op in de Literaturia container. Dee kent u wellicht nog van zijn optredens toen hij in Groningen woonde, hij was in 2001 bijvoorbeeld Huisdichter van de universiteit. Voor de mensen die hem daarna niet meer volgden: hij was tot voor kort stadsdichter van Rotterdam en momenteel werkt hij aan een nieuwe bundel getiteld Mond vol demonen.

Maarten Praamstra zocht Daniël Dee en Harmen Pothof op tijdens een pauze tussen twee voorstellingen. Eerder in de middag werden er al twee nummers opgenomen in onze container.