Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

NZ15 | Willem Otterspeer: “Hermans zijn leven ging over mislukken.”

NZ15 | Willem Otterspeer: “Hermans zijn leven ging over mislukken.”

| On 06, sep 2015

Tijdens Noorderzon stonden we meermaals stil bij het programma van Literaturia op Noorderzon, en vrijdagavond 28 augustus konden we helemaal niet om het literaire programma heen. De biografen Nop Maas en Willem Otterspeer waren er te gast  en de liefhebbers weten dan over wie het gesprek zal gaan. Maas beschreef het leven van Gerard Reve in drie boeken, en Willem Otterspeer publiceerde recentelijk een biografie in twee delen over W.F. Hermans.

Nop Maas werd tijdens de uitzending vakkundig ondervraagd door Han Borg in de Literaturia-container op de Leliesingel, en Willem Otterspeer was op zijn beurt zo vriendelijk om naar onze container te komen voor een gesprek over Willem Frederik Hermans.