Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | March 27, 2023

Scroll to top

Top

Festivalkaart van Groningen – najaar 2015

Festivalkaart van Groningen – najaar 2015
Jelte Posthumus

Festivals. Wij van Glasnost houden van festivals. Daarom hier de enige echte Glasnost Festivalkaart van Groningen. Voor het najaar van 2015. Handig voor op je telefoon! Of print hem uit en hang hem aan de koelkast!

Onder de kaart staan de links naar de verschillende Facebookpagina’s of websites van de festivals.

Najaarkaart_Glasnost_def

ReitdiepPOP / De Nacht van Electra (in de nacht van 27 september)/ Zienemaan & Sterren – Openluchtbioscoop Groningen / Stichting Muziekfestival Delfzijl / Schanspop Siddeburen / Groninger Studenten Cabaret / Music=Art Popronde Groningen / Rrrollend Groningen / Festival van de Geest / Plato Groningen / Zwemfest Festival /Nazomeren Festival / Let’s Gro / TakeRoot festival /Subroutine Records / Vera GroningenGGI Festival /Cinekid Festival / Het Grote Gebeuren / Latin Dance Night / Soundsofmusic Groningen / Jonge Harten Theaterfestival