Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Bart Nijstad: “Mijn eenzaamheid is meer een soort feestje.”

Bart Nijstad: “Mijn eenzaamheid is meer een soort feestje.”
Jelte Posthumus

Katten, sigaretten, fastfood, clowns, Jezus, aliens, neppiemels en poezen vormen de decorstukken van de eenzame wereld van Bart Nijstad’s project Home Alone (klik op de link en steun Bart in zijn missie van deze geweldige tekeningen een scheurkalender te maken!). Een jaar lang maakte hij elke dag een tekening binnen dat thema en eind vorige maand kwam dit tot een hoogtepunt toen Bart zich in De Torenkamer van Radio 4 terugtrok om zoveel mogelijk tekeningen te maken. Hij was afgelopen maandag onze hoofdgast.

 

Bart introduceert zichzelf:

 

Over zijn werk:

 

Over de Torenkamer, het project Home Alone en meer:

 

De tekening die Bart voor Glasnost maakte:

BartNijstad_HomeAlone_voorGlasnost