Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

Ronald Hünneman: “Wat centraal staat is de rol die de universiteit moet krijgen.”

Ronald Hünneman: “Wat centraal staat is de rol die de universiteit moet krijgen.”

| On 14, okt 2015

Aanstaande vrijdagavond vindt de Nacht van de Universiteit plaats in het Academiegebouw. Ook Glasnost is van de partij en vanuit de Spiegelzaal zullen we in gesprek gaan met een aantal eigenzinnige bevlogen wetenschappers en de meest fanatieke mensen uit het publiek. RUG docent en Glasnost columnist Ronald Hünneman is ook aanwezig en Sonja Schulte blikte met hem vooruit op de Nacht.

De Nacht van de Universiteit begint om 20.00 uur in het Acamdemiegebouw aan de Broerstraat en duurt tot 23.30 uur. De toegang is gratis voor studenten. Alle informatie is te vinden op de website van Studium Generale.