Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 25, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost Live op Let´s Gro

Glasnost Live op Let´s Gro
Silvia Donker

Let’s Klets by Glasnost

Luister hier de uitzendingen terug:

Let’s Klets by Glasnost #1 / Donderdag 19 november

Let’s Klets by Glasnost #2 / Vrijdag 20 november

Van donderdag tot en met zaterdag buigt Groningen zich over de vraag: hoe futureproof zijn we eigenlijk? Dat doen we met het festival Let´s Gro: drie dagen lang is er aandacht voor de toekomst van Stad met een grote diversiteit aan presentaties, debatten en demonstraties.

Een geweldig inspirerend festival waarbij Glasnost niet kan missen! Wij zullen te midden van dit gedruis een dwarsdoorsnede van het festival geven. We gaan gesprek en discussie aan met denkers en doe-ers over innovatie, cultuur, ontwikkeling, gezondheid en ondernemerschap. Ondernemers komen bij ons pitchen en natuurlijk is er muziek. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.

 

19, 20 en 21 November is Let´s Gro over de hele binnenstad verspreid en gratis toegankelijk. Glasnost heeft nummer #050 (ja echt!) en zit op de Let’s Gro HQ aan de Poelestraat. U kunt ons live in actie zien op de volgende tijdstippen:

Donderdag 19 november | 23:00-00:00u
Vrijdag 20 november | 23:00-00:00u
Zaterdag 21 november | 22:00-23:00u

U kunt zoals altijd ook thuis meeluisteren. Schakel dan in op OOG Radio (106.6 FM in de ether – 105.5 FM op de kabel in Groningen en omgeving) of streamstreamstream  via de website.