Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 26, 2024

Scroll to top

Top

Ineke de Vries: “Het gaat op gevoel – iemand moet me aantrekken.”

Ineke de Vries: “Het gaat op gevoel – iemand moet me aantrekken.”
Jelte Posthumus

Op 31 juli 2015 krijgt Ineke de Vries een lumineus idee: ze maakt een pagina op Facebook waarin ze vanaf dan 365 dagen lang IEDERE dag een foto en een verhaal zal posten. Waarover? Over Groningen, de straten van Groningen, de bekende en minder bekende plekjes van de stad en de stadjers zelf. Met een project dat nog niet op de helft is, maar inmiddels al meer dan 2000 volgers heeft, waren wij van Glasnost benieuwd hoe het er voor staat. Ineke kwam afgelopen maandag langs en maakte ook nog eens een prachtige foto en een complimenteus verhaal in onze studio (zie dag 110/365) voor haar project 365 Days In Groningen

Kijk hier voor het mooie project van Ineke de Vries: 365 Days Of Groningen

Luister hier het gesprek terug: