Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 23, 2024

Scroll to top

Top

Bero Beyer: “Een goede film wordt onderdeel van je.”

Bero Beyer: “Een goede film wordt onderdeel van je.”
Jelte Posthumus

Vanaf morgen gaat het IFFRiG, de Groningse vertegenwoordiging van dat geweldige Rotterdamse filmfestival van start. In Rotterdam begon het festijn afgelopen zaterdag al: het programma is overvol. Als je het boekje opent, dan duizelt het je en weet je niet waar je moet kijken, laat staan welke film je zou moeten kijken. Gisteren, maandag 1 februari, wijdden we onze volledige uitzending aan het Groningse festival. 

We waren natuurlijk ook benieuwd naar het festival in Rotterdam. Omar Larabi – cinefiel, filmjournalist en oud-medewerker van Glasnost – was ter plaatse en bereid om ons te woord te staan en ons alvast wat tips te geven. Ook spraken we artistiek directeur Bero Beyer: hij staat aan het hoofd van het festival in Rotterdam. 

Het gesprek met Omar Larabi:

 

Het gesprek met artistiek directeur IFFR Bero Beyer: