Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 22, 2024

Scroll to top

Top

Festivalkaart van Groningen, januari – juli 2016

Festivalkaart van Groningen, januari – juli 2016
Jelte Posthumus

Je hoeft je de komende tijd echt niet te vervelen: de festivalagenda van Groningen zit weer lekker vol! Wij van Glasnost houden van festivals en daarom presenteren we opnieuw onze FESTIVALKAART. Dit keer voor de periode januari tot juli 2016. Sla de kaart op. Print hem uit. Steek hem in je portemonnee. Hang hem aan de koelkast. Of zet de kaart eenvoudigweg op je telefoon. Onder de kaart vind je de links naar de verschillende pagina’s van de genoemde festivals.

januari_juni_festivalkaart3

Links naar de festivals:

Kelder Open Air, Op Roakeldais, Eurosonic/Noorderslag, Quilfestival, Graspop, Flinke Pink, IFFRiG, Chillin Fields, Poëziemarathon, Preipop, Rapalje Zomerfolk Festival, Schildersfestival Monmartre, Rhythm and Blues Night, Stukafest, Theatertapas, Very ‘Eavy, Kingzfest, Cross Linx, Bevrijdingsfestival, Dance at the Beach, Kopje x Warehouse, Nacht van Kunst en Wetenschap, Skasjock.