Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Lex Vesseur: “Ik wil hard op m’n bek gaan.”

Lex Vesseur: “Ik wil hard op m’n bek gaan.”
Silvia Donker

In de IFFRiG special op 1 februari ontvingen we de getalenteerde filmmaker Lex Vesseur in de studio. Hij is twee keer genomineerd voor Beste Groninger Film, voor zijn videoclip voor Sofie Letitre en de opdrachtfilm voor Central Industry Group.

Onder het genot van een glas wijn spraken we Vesseur over zijn films, de nominaties, zijn eigen favoriet en de Romantiek in zijn werk, waar medestudiogast René Duursma van Kinetophone (een bekende van Vesseur) ook wel één en ander over te zeggen had. Luister hier terug:

De uitreiking voor Beste Groninger Film vindt vrijdag 5 februari plaats in het Forum en de toegang is gratis.

Wil je de hele uitzending terugluisteren? Dat kan hier.