Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Martijn Rotgers: “IFFRiG: zo’n 100 voorstellingen van 50 films.”

Martijn Rotgers: “IFFRiG: zo’n 100 voorstellingen van 50 films.”
Silvia Donker

Van woensdag 3 tot zondag 5 februari kunnen we in Groningen een selectie van het aanbod van het IFFR zien. Naast een selectie van het festival in Rotterdam, heeft Groningen ook een deel eigen programma, zoals de nominaties voor Beste Groninger Film en de band Kinetophone die live soundtracks speelt voor stille films.

Wij spraken projectleider van het IFFRiG Martijn Rotgers over het de komende drukke dagen. Hij maakt zich echter geen zorgen want de kaartverkoop gaat goed en er is een mooi programma. Rotgers vertelde ons hoe zo’n selectie tot stand komt en wat het festival nou precies typeert.

Als je het programma (verdeeld over het Groninger Forum,  de Der Aa Kerk, Vera, en dit jaar ook ook het Grand Theatre) voor je neus krijgt begint de keuzestress misschien: welke films kies je? Voor dat probleem zijn er routes samengesteld voor verschillende soorten bezoekers. Check die hier.

Wil je de hele uitzending terugluisteren? Dat kan hier.