Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 13, 2024

Scroll to top

Top

Reportage| Expositie Dubbeltalent – De Rijke Buit

Reportage| Expositie Dubbeltalent – De Rijke Buit

| On 18, feb 2016

Tot vrijdag 18 maart kan je in het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat naar de expositie Dubbeltalent – De rijke buit. 38 schrijvers en dichters tonen hun beeldende werk. De dubbeltalenten droegen schilderijen, foto’s, houtsnedes, collages, films en beeldhouwwerk worden tentoongesteld en de bezoekers kunnen zaterdag 19 maart op de objecten bieden als ze geveild worden.

Shariza Abdoelhak van Kunstspot en Maarten Praamstra namen een kijkje en spraken met bezoekers en organisator én dubbeltalent Rense Sinkgraven over Penisnijd, het werk van de dubbeltalenten en nieuwe vormen van pointillisme.

Shariza Abdoelhak deed namens Kunstspot ook verslag van de opening van de expositie.

 

Maandelijks gaan Kunstspot en Glasnost gezamenlijk op pad om ook in geluid verslag te doen van de beeldende kunst in Groningen.

 

De foto is gemaakt door Henx Fotografie.