Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S05E18 | 22-02-16

Glasnost S05E18 | 22-02-16
Jelte Posthumus

In de uitzending van maandag 22-02-16 sprak Jelte Posthumus met kinderboekenschrijver Reggie Naus over zijn versie van het Zwanenmeer die komende zaterdag 27-02 als familie-benefietconcert gespeeld en gesproken zal worden in de Oosterpoort. Ook Aart Strootman hing aan de lijn om zijn zelfgebouwde Jeroen Bosch-instrument toe te lichten waarmee hij op het CrossLinx-festival gaat spelen. Acteur Jan Paul Buijs speelt De Magistraat in de toneelbewerking van Coetzee’s Waiting For The Barbarians en kwam aan de telefoon om daarover van gedachten te wisselen. Verder kwam Ditha Blaauw langs om te praten over haar boek ‘Meer Dan Wortels’, Jorine Witte schoof aan, omdat ze afscheid neemt van Vera Zienema en tot slot was RuG-dichter Philip Rozema te gast – hij droeg voor uit eigen werk.