Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 19, 2024

Scroll to top

Top

Ditha Blaauw: “Dit boek is voor iedereen die lekker wil eten.”

Ditha Blaauw: “Dit boek is voor iedereen die lekker wil eten.”

| On 29, feb 2016

Drie jaar geleden moest Ditha Blaauw gluten, suiker, lactose en soja laten staan. Na het maken van een glutenvrij brood ontstond het plan voor het kookboek Meer dan wortels en daar is nu de crowdfunding actie voor gestart.

ditha2

Ditha Blaauw in haar natuurlijke habitat: naast een citroenboompje.

Speciaal voor presentator Jelte Posthumus nam Ditha Blaauw een quiche mee naar die studio die helemaal geen gluten, suiker, lactose en soja bevat. Samen spraken ze over lekker eten, het maken van nieuwe recepten en de zoektocht naar andere ingrediënten dan wortels.

 

Trek gekregen? De crowdfunding actie ondersteunen kan hier. Wil je meer weten over Ditha Blaauw? Dat kan ook.