Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Jasper Vaessen: “Mensen worden verrast met wat ze zien.”

Jasper Vaessen: “Mensen worden verrast met wat ze zien.”
Silvia Donker

Theatertapas gaat vandaag van start. Voor het vijfde jaar op rij kunnen we op mooie locaties voorstellingen bezoeken van diverse beginnende theatermakers, waaroner dit jaar onder andere De Bovenkamer en de NNT-kelder. Wij ontvingen afgelopen maandag één van die makers, Jasper Vaessen, en daarnaast dramaturg Jan-Roelof Bathoorn en Andrea Hooijmans van de organisatie. Zo konden we antwoorden uit diverse hoeken krijgen, want met wat voor insteek wordt het gemaakt? En wat voor effect heeft het op de makers? Luister daarvoor het interview terug:

Behalve theater is er ook kunst en muziek en het festival duurt tot zondag 6 maart.