Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 15, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S05E21 | 14-03-16

Glasnost S05E21 | 14-03-16
Ruurd-Jan de Meulder

Deze week: Hela kak Dela, we bellen Theunis Piersma om te vragen of de Grutto al terug is. Een nieuwe week, een nieuw weekoverzicht door Willem Goedhart. Grunneger Toal met Marten van Dijken, vertaler van de sprookjes van de gebroeders Grimm in het Gronings, en Theo de Groot (skypen mit taante Ria). Tim Vriend onderzocht hoe veelgebruikte managementstrategieen onethisch gedrag in de hand kunnen werken. Ronald Hunneman haakt in en komt vervolgens met een column. Studium Generale organiseert donderdag het Kenniscafé Wat bedoelt u dokter? Bij ons Ruth Koops van ’t Jagt, één van de sprekers .

Luister de hele uitzending hier terug: